Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İntihar eden öğretmen annesinin yanına gömüldü

Adana’da annesini kaybettikten sonra acısına dayanamayarak intihar eden İngilizce öğretmeni, eşarbı ve duvağıyla annesinin yanına defnedildi.Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesi’nde ikamet eden ve özel bir okulda İngilizce öğretmeni...

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2016 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2016 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da annesini kaybettikten sonra acısına dayanamayarak intihar eden İngilizce öğretmeni, eşarbı ve duvağıyla annesinin yanına defnedildi.
Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesi’nde ikamet eden ve özel bir okulda İngilizce öğretmeni olarak çalışan Muradiye Aslıhan Pek (23), 6 ay önce annesi Ayşe Pek’i kalp yetmezliğinden kaybetti. Annesini çok seven Pek, onun yokluğuna bir türlü alışamayarak bunalıma girdi. Babası Aycan Pek ile birlikte yaşayan genç öğretmen, annesinin acısına dayanamayıp 6 Kasım günü yaşadıkları apartmanın dördüncü katındaki dairelerinden kendisini boşluğa bıraktı. Toprak zemine düşen öğretmen olayın hemen ardından çağrılan ambulansa hastaneye kaldırıldı. Beyin ölümü gerçekleşen genç öğretmen bu sabah hayatını kaybetti. Muradiye Aslıhan Pek’in cenazesi, otopsi yapıldıktan sonra Kabasakal Mezarlığı’na getirildi. Pek’in tabutunun üzerine çok sevdiği annesinin eşarbı ile duvak konuldu. Cenaze töreninde baba Aycan Pek gözyaşlarına boğuldu. İntihar etmeden önce Facebook hesabında "Annesinin yanında" şeklinde paylaşım yapan Pek’in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından annesinin yanına defnedildi.
Pek’in komşusu Aysel Ayaz, "Annesini çok seviyordu, 6 ay önce kalp yetmezliğinden kaybetti. Ondan sonra bir türlü kendine gelemedi. Babasıyla birlikte yaşıyordu. Geçtiğimiz gün oturduğu evden atlayarak canına kıydı" diyerek gözyaşı döktü.
Komşuları tarafından çok sevilen öğretmenin düştüğü yere çiçekler konduğu görüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.