Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İntihar Eden İş Adamına Son Görev

Bursa’da evinde silahıyla intihar eden Şaypa Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Şaylı son yolculuğuna uğurlandı.Olay, dün merkez Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi Barbaros Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da evinde silahıyla intihar eden Şaypa Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Şaylı son yolculuğuna uğurlandı.
Olay, dün merkez Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi Barbaros Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şaypa Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Şaylı (59), şoförüne dinleneceğini söyleyerek evine çıktı. Aradan 2 saat geçtikten sonra eve çıkan şoför kapıyı çalmasına rağmen açılmadı. Bunun üzerine şüphelenen ve yedek anahtarı ile içeriye giren şoför, Şaylı’nın yerde yattığını gördü. Yapılan incelemelerde Şaylı’nın kafasına sıkarak intihar ettiği ve yanında da silah olduğu görüldü.
Hıdır Şaylı’nın cenazesi merkez Osmangazi ilçesi Dikkaldırım Mahallesi Mihraplı Cami’ne getirildi. Cenaze öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hamitler Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanına defnedildi. Cenazeye Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkanı Remzi Topuk, Şaylı’nın yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Gerçekleştirilen cenaze töreninde konuşan Şaypa Ticari Operasyonlar Koordinatörü Can Özbay, “Şaylı ailesinin ve şirketimizin kıymetli büyüğü, Yönetim Kurulu Başkanımız Hacı Hıdır Şaylı’yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisi, 80 mağaza ve 2 bin 500 çalışana ulaşan Şaypa’nın lider konuma gelmesine en büyük katkıyı sağlayanlardandır" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.