Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İntihar eden anneden oğluna: "Mirası babanla hallet"

Adana’da 7 yıl önce miras meselesi yüzünden ağabeyi tarafından babası, annesi, iki kardeşi, yengesi ve 3 yeğeni tabancayla öldürülen, hastanede tedavi gördüğü için katliamdan kurtulan ancak olayın yaşandığı 11. kattaki evlerinden atlayarak...

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2016 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2016 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da 7 yıl önce miras meselesi yüzünden ağabeyi tarafından babası, annesi, iki kardeşi, yengesi ve 3 yeğeni tabancayla öldürülen, hastanede tedavi gördüğü için katliamdan kurtulan ancak olayın yaşandığı 11. kattaki evlerinden atlayarak intihar eden Handan Yüksel’in "oğlum mirası babanla beraber halledin" yazılı not bıraktığı ortaya çıktı.
2 Haziran 2009 tarihinde meydana gelen olayda, astsubaylıktan atılma Murat Yüksel, yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle ailesiyle mirasın paylaşılması nedeniyle tartıştıktan sonra Çukurova ilçesi Huzurevi Mahallesi 77226 Sokak’taki Özemek Sitesi A Blok’taki 11. katta bulunan evlerinde babası İbrahim Yüksel (64), annesi Günay Yüksel (62), yeğenleri Vedat Yüksel (6) Halil İbrahim Kopar (17), Arif Kopar (19), yengesi Gül Yüksel ve kardeşleri Ali Yüksel ve Nalan Yüksel’i tabancayla başlarından vurarak öldürdü.
Aile katliamı yaptıktan sonra evde intihar etmek için veda mektubu yazarken yakalanan Murat Yüksel ise yargılandığı mahkemece 8 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkum edildi.
Olay günü Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören Murat Yüksel’in kız kardeşi Handan Yüksel (43) ise olaydan 7 yıl sonra dün öğle saatlerinde katliamın yaşandığı 11. kattaki evlerinin balkonundan beton zemine atlayarak intihar etti.
Handan Yüksel’in cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polisin evde yaptığı incelemede mutfakta masada üzerinde iki sayfa Handan Yüksel tarafından yazılmış not bulundu. Notta Yüksel’in "Canım oğlum babanla iyi geçin, hakkını helal et. Mirası babanla beraber hallet. Miras konusunda babanın dediğinin dışına çıkma" yazdığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.