Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İntihar Edeceğini Arkadaşlarına Mesajla Bildirdi

Muğla’nın Datça İlçesinde Arkadaşlarına Gönderdiği Mesajda İntihar Edeceğini Bildiren 18 Yaşındaki Çağlar Ok (fotoğraftaki), Ağır Yaralı Olarak Kaldırıldığı Hastanede Hayatını Kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2016 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2016 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İntihar Edeceğini Arkadaşlarına Mesajla Bildirdi
Muğla’nın Datça ilçesinde arkadaşlarına gönderdiği mesajla intihar edeceğini bildiren genç, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, dün gece saat 03.30 sıralarında Datça İskele Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Caddesi’nde bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 18 yaşındaki Çağlar Ok, arkadaşlarına “intihar edeceğim’ şeklinde mesaj attı. İkna çabalarına karşın intihardan vazgeçmeyeceğini belirten Ok’un hayatından endişe eden arkadaşları, kapıyı kırarak içeri girdikleri evde Ok’u kanlar içinde buldu. Pompalı tüfekle bir el ateş ederek ağır yaralanan Ok, Datça Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Marmaris’e sevk edildi. Çağlar Ok, Marmaris Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm çabalarına rağmen sabah saat 7.30 sıralarında hayatını kaybetti. Ok’un psikolojik sorunları olduğu iddia edildi.
Ok’u ağır yaralı olarak bulan arkadaşları, “Bize, ‘intihar edeceğim’ diye mesaj atmış. Önce şaka yaptığını sandık ama sonra tüm aramalarımıza rağmen cevap vermeyince evine gittik. Yetişemedik, çok üzgünüz” dediler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.