Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnşaattan Başlarına Çimento Yağdı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 23 Nisan kutlamalarından dönerken bir inşaattan üzerlerine çimento dökülen anne ve iki çocuğu ölümden döndü.Olay, Kemeraltı Mahallesi 105. Sokak’ta meydana geldi. Seyhan Yürek (33), 3 ve 6 yaşlarındaki...

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2016 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2016 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla’nın Marmaris ilçesinde 23 Nisan kutlamalarından dönerken bir inşaattan üzerlerine çimento dökülen anne ve iki çocuğu ölümden döndü.
Olay, Kemeraltı Mahallesi 105. Sokak’ta meydana geldi. Seyhan Yürek (33), 3 ve 6 yaşlarındaki Sude ve Elif isimli kızlarını 23 nisan kutlamalarına götürdü. Anne ve 2 çocuğu kutlamalar sonrası eve dönerken inşaatın yanından geçtikleri sırada motorlu halat vinçle binanın en üst katına taşınan çimento torbalarından ikisi yırtılarak anne ve iki kızının üstüne döküldü. Bir anda üstlerine çimento yağan anne ve çocukları neye uğradıklarını şaşırdı. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan Seyhan Yürek ve kızları olayın şokunu üzün süre üzerlerinden atamadı. Olay yerine çağrılan polis ekipleri, inşaat sahibini ifadesini almak üzere karakola götürdü. Aile inşaat işçilerinden şikayetçi olmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.