Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnşaattaki Göçük Mahalleliyi Sokağa Döktü

Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde, yurt inşaatı temelinde meydana gelen göçükten dolayı, ev ve iş yerlerinde çatlak oluştu iddiası mahalle sakinlerini sokağa döktü.Sarıyer, Hadımkoruyolu Caddesi, 206. Sokak üzerinde bulunan öğrenci yurdu...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2015 01:43
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2015 01:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde, yurt inşaatı temelinde meydana gelen göçükten dolayı, ev ve iş yerlerinde çatlak oluştu iddiası mahalle sakinlerini sokağa döktü.
Sarıyer, Hadımkoruyolu Caddesi, 206. Sokak üzerinde bulunan öğrenci yurdu inşaatının temelinde, geçtiğimiz günlerde meydana gelen toprak kayması vatandaşı korkuttu. İnşaatın temelinde meydana gelen göçükten dolayı ev ve iş yerlerinde maddi hasar ve çatlakların oluştuğunu iddia eden mahalle sakinleri evlerine girmeye korkuyor. Şantiyenin bulunduğu cadde üzerinde bulunan bir lokantanın duvarında çatlaklar oluştuğu görülürken, bir oto yıkamacının zemininde oluşan çatlaklar oluştu.
Lokanta sahibi Tunay Meden: “Bu özel bir üniversitenin kız yurdu şantiyesinde, göçük oldu. O akşam benim dükkânımda 15 santimetreye yakın yarıklar oldu. Yarılmalar oldu. Bütün dükkân bir birini bıraktı. Hiç kimse gelmedi. Herhangi bir makamdan hiç kimse gelmedi. Üniversite yetkilileri de gelmedi. Şantiye şefi de gelmedi. Şu an bu inşaatta göçük olabilir. Dükkânımla beraber, müşteri de göçük altında kalabilir. Yani çocuklarda bu mahallede gidip geliyor. Trafiğe de açık kamyonlar gelip gidiyor. Benim tek istediğim. Şantiye şu anda mühürlenmiş ama hiçbir işlem yapılmıyor. Buranın altından dere geçiyor. Her an burası büyük bir faciaya sebep olabilir. Bütün mahallede yarıklar var. Benim yan tarafımda yarık var lağım suyu oradan çıkıyor” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.