Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnşaatta ceset bulundu

Muş’ta 6 katlı bir inşaatın bodrum katında bir erkek cesedi bulundu.Sunay Mahallesi’nde sabah erken saatlerde inşaata çalışmaya giden işçiler, bodrum katında yaşlı birinin yerde yattığını fark etti. Haber verilmesi üzerine inşaata...

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2016 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2016 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnşaatta ceset bulundu
Muş’ta 6 katlı bir inşaatın bodrum katında bir erkek cesedi bulundu.
Sunay Mahallesi’nde sabah erken saatlerde inşaata çalışmaya giden işçiler, bodrum katında yaşlı birinin yerde yattığını fark etti. Haber verilmesi üzerine inşaata gelen polis ekipleri, yerde yatan kişinin öldüğünü tespit etti. Olay yerine çağrılan 112 ve AFAD ekipleri, cesedi ambulansa alarak Muş Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.
İnşaatın bodrum katında cesedi bulan işçilerden Şakir Demir, sabah saatlerinde çalışmaya geldiklerini ve durumu fark ettiklerini söyledi. Cesedi görür görmez 155’i aradıklarını ifade eden Demir, “Sırt üstü yere uzanmış şekilde gördük, seslendik. Ses vermeyince biz de 155’i aradık. O esnada polis geldi ve sonra gerekeni yaptılar. Gece bekçisi yok, sadece gündüz bekçisi var. İnşaatta çalışmalardan dolayı biz de gece giremiyoruz. Adam da ne zaman gelmiş haberimiz de yok. O yüzden zeminlerde demir çalışması vardı, çalışmanın olduğu yerde gece gelmişse ve ne zaman düşmüşse bilgimiz yok” ifadelerini kullandı.
İnşaat sahibi, bekçi ve görgü tanıklarının ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.