Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnşaat kalıp hırsızları polisten kaçamadı

Karabük’te inşaatlardan kalıp tahtası çalarak araçları ile kaçmaya çalışan 3 kişiden ikisi, polis ekiplerinin kovalamacası sonrası kıskıvrak yakalandı.Karabük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri Bahçelievler Mahallesi’ndeki...

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2016 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karabük’te inşaatlardan kalıp tahtası çalarak araçları ile kaçmaya çalışan 3 kişiden ikisi, polis ekiplerinin kovalamacası sonrası kıskıvrak yakalandı.
Karabük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri Bahçelievler Mahallesi’ndeki bir inşaattan hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Polis ekiplerini gören şahsılar olay yerinden 34 GK 9563 plakalı kapalı kasa kamyonet ile kaçmaya başladı. Asayiş ekipleri tarafından kovalanan kamyonet Namal kavşağında bekleyen yardımcı ekibin de ’dur’ ihtarına uymayarak ekip otosuna çarptı. Bu esnada araçlarını bırakıp yaya olarak kaçan 3 kişinin peşine düşen düşen polislerin kovalamacası sonrası Gökhan S. (26) ve Duran B. (50) isimli şahıslar kıskıvrak yakalanırken, G.S isimli diğer şahıs kaçarak izini kaybettirdi.
Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Gökhan S. (26) ve Duran B.(50) emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük T tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.
Öte yandan, kaçarak izini kaybettiren G.S.’nin Bursa, İstanbul Silivri ve Bakırköy’den birer, Bursa Karacabey ve Sinop’tan ikişer adet olmak üzere değişik ceza mahkemelerince toplamda 15 yıl 4 ay hapis cezası ile arandığı tespit edildi. Şahısların çaldıkları ve 3 bin 210 TL değerindeki kalıp tahtası inşaat sahibine teslim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.