Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl’de iş kazası! 2 işçi kalasların altında kaldı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, vincin kaldırdığı kalasların üzerine devrilmesi ile bir işçi ağır yaralanırken, başka bir işçi ise makineye sıkıştı.Edinilen bilgiye göre, Yunus Emre Mahallesi’nde meydana gelen iş kazasında, vinç...

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2018 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2018 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl’de iş kazası! 2 işçi kalasların altında kaldı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, vincin kaldırdığı kalasların üzerine devrilmesi ile bir işçi ağır yaralanırken, başka bir işçi ise makineye sıkıştı.

Edinilen bilgiye göre, Yunus Emre Mahallesi’nde meydana gelen iş kazasında, vinç operatörü ağır kalasları kaldırırken, tahtalar aniden Maksadon Abuov’un üzerine devrildi. Ağır yaralanan Abuov’un mesai arkadaşları durumu 112’ye bildirdi. Sağlık ekipleri yaralı Maksadon Abuov’u ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Şahsın durumu ciddiyetini koruyor.

Organize sanayide meydana geen diğer iş kazasında bir işçi ölümden döndü. 27 yaşındaki Ersin Erbey, iddiaya göre çalıştığı sırada makinenin arasına sıkıştı. Genç işçinin imdadına mesai arkadaşları yetişti. Sıkıştığı yerden çıkartılan Erbey olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.