Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl’de FETÖ gözaltıları

Bursa’nın İnegöl ilçesinde iki hakim ve bir savcı ile 2 eğitimci gözaltına alınırken, 4 rütbeli polis ile 7 din görevlisi açığa alındı.İnegöl’de geçtiğimiz haftalarda yapılan operasyonda iki hakim ve iki savcı tutuklanmıştı....

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2016 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2016 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl’de FETÖ gözaltıları
Bursa’nın İnegöl ilçesinde iki hakim ve bir savcı ile 2 eğitimci gözaltına alınırken, 4 rütbeli polis ile 7 din görevlisi açığa alındı.
İnegöl’de geçtiğimiz haftalarda yapılan operasyonda iki hakim ve iki savcı tutuklanmıştı. Dün de İnegöl Adliyesinde görevli Hakim B.Z. ile eşi Savcı E.Z. gözaltına alındı. Ayrıca Yenişehir Adliyesinde görevli Hakim A.K. da gözaltına alındı. Sorgulamaları yapılan iki hakim ile bir savcı Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. B.Z. ile eşi E.Z, el ele tutuşarak sevk aracına bindi.
FETÖ ile bağlantılı İnegöl’deki dershanelerin ’abi’ ve ’abla’sı olduğu iddia edilen karı-koca öğretmen de gözaltına alındı. Öğretmenler O.M. ile eşi G.M.’nin emniyette sorgusu sürüyor.
FETÖ ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle İnegöl’deki camilerde görevli 4 imam ile Kur’an-ı Kerim kurslarında görevli 3 öğretmen de açığa alındı. Emniyetteki ikinci FETÖ dalgasında ise 4 rütbeli polis daha açığa alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.