Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl’de feci kaza: 5 yaralı

Bursa-Ankara karayolunda kontrolden çıkan otomobilin bariyerlere saplanıp şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametinden İnegöl’e seyir halinde olan sürücü Necip Kartal yönetimindeki...

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2016 20:53
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2016 20:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa-Ankara karayolunda kontrolden çıkan otomobilin bariyerlere saplanıp şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametinden İnegöl’e seyir halinde olan sürücü Necip Kartal yönetimindeki 16 U 8393 plakalı özel otomobil Kulaca kavşağı mevkiinde kontrolden çıktı. Yoğun sağına doğru hızla ilerleyen otomobil, bariyerlere saplandı. Şiddetli saplanma sonucunda bariyerleri de yerinden çıkan otomobil şarampole yuvarlandı.
Kaza sonucunda otomobil sürücüsü ile otomobilde bulunan Mükerrem Ceylan (49), Muhammet Kartal (10), Sevde Kartal (6) ve Kevser Kartal (36) yaralandılar. Otomobilde sıkışan ikisi çocuk 5 kişi vatandaşlar tarafından kurtarıldılar. 5 yaralı da kaza yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulanslarındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar. Yaralılardan durumu ağır olan Kevser Kartal, Acil Servisteki tedavinin ardından Yalova’da özel bir hastaneye sevk edildi.
Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.