Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl'de nefes kesen uyuşturucu operasyonu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde zehir tacirlerine nefes kesen operasyon yapıldı.Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İnegöl’de narkotik operasyonu gerçekleştirildi. Narkotik Suçlarla...

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2018 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2018 18:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl'de nefes kesen uyuşturucu operasyonu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde zehir tacirlerine nefes kesen operasyon yapıldı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İnegöl’de narkotik operasyonu gerçekleştirildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin öncülüğündeki uygulamaya İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve özel harekat polisi olmak üzere 100 polis katıldı. İnegöl’ün bazı mahallelerinde yapılan uygulamalarda durdurulan araçlar didik didik aranırken, şahıslar üzerinde de detaylı arama yapıldı. Üzerinden uyuşturucu madde çıkan bir kişi yakalanarak gözaltına alındı. Motorlu polis ekipleri de sokakları tek tek gezerek şüphelendikleri şahıslar üzerinde arama yaptı. Uygulamalar sırasında umuma açık işyerlerinde de aramalar yapıldı.

Belirlenen 4 adrese de eş zamanlı operasyon düzenlendi. Bir evin çelik kapısı koçbaşı ile kırılarak açıldı. Ekipler evi didik didik ararken, Rona isimli narkotik köpeği de bingo yaptı. Evin içerisinde gizli bölmede kavanoz içerisinde saklanan esrar ele geçirildi. Evde yapılan aramalarda şahısların çantalarından da bir miktar uyuşturucu çıktı. Toplam bir kilo esrar ele geçirildi. Uyuşturucu satıcısı oldukları gerekçesiyle B.Ç. ile G.Ç. gözaltına alındı.

Bursa Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Alaağaçlı ve İnegöl Emniyet Müdürü İlhami Araali de uygulamalar sırasında hazır bulundu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.