Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İmitasyon Altınları Çaldılar

Şişli Mecidiyeköy’de bir kuyumcu dükkanının kepengini levyeyle kırarak içeriye giren yüzleri maskeli ve silahlı 3 soyguncu, alarm çalmasına rağmen yaklaşık 2 kilogram altına çalarak kayıplara karıştı. Soyguncuların meyve selesine koyarak...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şişli Mecidiyeköy’de bir kuyumcu dükkanının kepengini levyeyle kırarak içeriye giren yüzleri maskeli ve silahlı 3 soyguncu, alarm çalmasına rağmen yaklaşık 2 kilogram altına çalarak kayıplara karıştı. Soyguncuların meyve selesine koyarak çaldıkları altınların çoğunun imitasyon olduğu öğrenildi.
Olay, saat 01.30 sıralarında Şişli Mecidiyeköy Raşit Rıza Sokak’taki bir kuyumcu dükkanında meydana geldi. İddiaya göre, yüzleri maskeli ve silahlı 3 soyguncu, 34 SB 8228 plakalı otomobille kuyumcu dükkanının önüne geldi. Geldikleri araçtan inen soyguncular, levyeyle dükkanın kapısını kırarak içeriye girdi. Kapının kırılmasının ardından dükkanın alarmı çalmaya başladı ancak bu duruma aldırmayan şahıslar soyguna başladı. Yanlarında getirdikleri meyve seleleriyle içeriye giren soyguncular, vitrindeki yaklaşık 2 kilogram altını çalarak geldikleri araçla kayıplara karıştı.
Dükkanının alarmının çaldığı bilgisini alan dükkanın sahibi Uğur Aslan, olay yerine geldi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri de kuyumcuda delil arayarak, güvenlik kamera görüntülerini inceledi.
“TAM ORGANİZELER, BU NORMAL BİR İŞ DEĞİL”
Soyulan kuyumcunun yanındaki dükkanın sahibi Adnan Akyüz, “A’dan Z’ye tam bir organizeler. Kepengi alttan kırıyorlar ve aşağıya indiriyorlar. Ne var ne yok alıyorlar. Ancak içeride altınların çoğu imitasyon, biraz da altın alıyorlar. Burada elamanlar yaklaşık 10 dakika çalışıyorlar. Arabayı dükkanın önüne çekmişler. Ne var ne yok süpürmüşler, ellerinde silah da varmış. Tahmin olarak yaklaşık 1 kilogram çaldılar. Ötekilerle birlikte fazla ama imitasyon olduğu için çalınan toplam altın 1 kilogram. Meyve selesine koymuşlar. Tam organizeler, bu normal bir iş değil” dedi.
Polis soygunu gerçekleştiren şahısları yakalamak için çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.