Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İmamı nezaretten çıkartan 3 polis tutuklandı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltında bulunan bir imamı nezaretten çıkartarak başka bir odaya alan 3 emniyet mensubu tutuklandı.Alınan bilgiye...

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2016 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karabük’ün Safranbolu ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltında bulunan bir imamı nezaretten çıkartarak başka bir odaya alan 3 emniyet mensubu tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, Karabük İl Emniyet ve Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ’nün darbe girişimiyle ilgili ilçede ki bir camide imamlık yapan Dursun S’yi gözaltına aldı. Nezarette konan imam, bir süre sonra polis memurları Erdal Ellialtıoğlu, Birol Eslek ve İdris Kaya tarafından çıkartılarak başka bir odaya alındı. İmamın başka odada bulunduğunu gören diğer polis memurları, imamı tekrar nezarete koydu. İmamın emirsiz nezaretten çıkmasını sağlayan ve üçüncü kişilerle iletişime geçmesine izin verdikleri iddia edilen 3 polis memuru, arkadaşları tarafından gözaltına alındı.
Adliyeye sevk edilen polis memurları, çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.