Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlk kez bindiği üst geçit asansöründe mahsur kaldı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yoldan karşıya geçmek için kullanmak istediği asansörde mahsur kalan vatandaş itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesi İzmit-Kandıra yolu Yahyakaptan Mahallesi mevkisinde bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İlk kez bindiği üst geçit asansöründe mahsur kaldı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yoldan karşıya geçmek için kullanmak istediği asansörde mahsur kalan vatandaş itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesi İzmit-Kandıra yolu Yahyakaptan Mahallesi mevkisinde bulunan Yahyakaptan Üst Geçidi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Cihat Y. isimli vatandaş işe gitmek için her sabah kullandığı yaya üst geçidine ilk defa asansör ile çıkmak istedi. Asansöre binen Cihat Y., asansörde yaşanan elektrik arızası nedeniyle mahsur kaldı. Bir süre asansörün çalışmasını bekleyen Cihat Y., asansör çalışmayınca itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa süre sonra olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri Cihat Y.’yi kurtarmak için çalışma başlattı. Asansörün elektrik sisteminde bir hata olduğunu tespit eden itfaiye ekipleri asansör yetkili firmasına haber verdi. Olay yerine gelen asansör yetkilisi yaptığı ilk incelemenin ardından asansörde yaşanan sorunun elektrik kesintisinden dolayı olduğunu belirtti.

Asansörün elektrik panosunun itfaiye ekipleri tarafından kırılarak açılmasının ardından firma yetkilisi asansöre ait sigorta anahtarının attığını tespit etti ve anahtarı açarak asansörü çalışır vaziyete getirdi. Asansörün çalışması ile Cihat Y. Yaklaşık 45 dakika süren çabaların ardından kurtarılabildi.

Her sabah işe gitmek için üst geçidi kullandığını belirten Cihat Y. İlk defa asansöre bindiğini söyledi ve kendisini kurtaran itfaiye ekiplerine teşekkür ederek olay yerinden ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.