Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlhan Cihaner’i gözaltına alan savcı Eskişehir’de gözaltına alındı

2010 yılında Erzincan Başsavcısı olan CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner’i makamında gözaltına alan savcı Mehmet Yazıcı, Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Eskişehir’de gözaltına...

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2016 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2016 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
2010 yılında Erzincan Başsavcısı olan CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner’i makamında gözaltına alan savcı Mehmet Yazıcı, Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Eskişehir’de gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, hakkında yakalama kararı bulunan ve Erzincan’da 2010 yılında dönemin Başsavcısı olan CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner’i makamında gözaltına alan savcı Mehmet Yazıcı’yı, bir eve düzenledikleri operasyon sonrasında yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan Yazıcı’nın emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Öte yandan, Çifteler ilçesinde devlet hastanesinde doktor olarak çalışırken FETÖ soruşturması kapsamında görevden alınan Hakan Bulut ile Eskişehir Vergi Dairesi müdürlerinden Yahya Ayan’ın da yapılan çalışmaların ardından gözaltına alındığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.