Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İl il gezip hırsızlık yapan şahıslar Eskişehir’de yakalandı

Eskişehir’de, birçok evden hırsızlık yapan ve aralarında Azeri uyruklu bir vatandaşın da bulunduğu toplam 3 kişi suçüstü yakalandı.Edinilen bilgilere göre, F.Ö., F.E. ve Azeri uyruklu S.A. isimli 2’si kadın 1’i erkek olmak üzere toplam...

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2016 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2016 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İl il gezip hırsızlık yapan şahıslar Eskişehir’de yakalandı
Eskişehir’de, birçok evden hırsızlık yapan ve aralarında Azeri uyruklu bir vatandaşın da bulunduğu toplam 3 kişi suçüstü yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, F.Ö., F.E. ve Azeri uyruklu S.A. isimli 2’si kadın 1’i erkek olmak üzere toplam 3 şahıs, son günlerde birçok evden hırsızlık gerçekleştirdi. İlden ile ‘perde satma’ bahanesiyle evleri dolaşan hırsızların, daha sonradan ikametlere girerek olayı eşyaları çaldığı anlaşıldı. Son olarak Kırmızıtoprak mahallesinde yaşanan hırsızlık olaylarından sonra inceleme başlatan Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, hırsızları Sümer mahallesinde hırsızlık yaparken suçüstü yakaladı. Evde yapılan incelemelerde hırsızların, kapıyı tornavida yardımıyla açtığı anlaşıldı. Hırsızlar, emniyetteki işlemlerinin ardından, polis ekipleri tarafından adliyeye sevk edildi.
Olayla ilgili tahkikat sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.