Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İl İl Dolandırıcılık Yaptı

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak Türkiye’nin çeşitli illerinde dolandırıcılık yapan C.A. isimli kadını suçüstü yakaladı.Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak Türkiye’nin çeşitli illerinde dolandırıcılık yapan C.A. isimli kadını suçüstü yakaladı.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında, kendisini kamu görevlisi olarak tanıtan ve dolandırıcılık yapan şahıs suçüstü yakalandı.
Altıeylül ilçesinde iki ayrı vatandaşı arayarak, kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak vatandaşları dolandıran C.A. isimli kadın gözaltına alındı. Şüpheli C.A.’nın benzer yöntemle Kütahya’da 22 bin TL, 500 Euro, Bursa’nın Osmangazi ilçesinde 3 bilezik ve 6 bin TL nakit para ile ziynet eşyası, Kocaeli ilinde 16 bin 50 TL, İzmir’in Selçuk ilçesinde 28 bin TL ve Konya’nın Karatay ilçesinde 3 bin TL ve 2 adet çeyrek altın alarak dolandırıcılık olaylarına karıştığı öğrenildi.
Yakalanan C.A’nın üzerinde yapılan aramalarda 2 adet cep telefonu ve 2 adet sim kart ele geçirildi. Yakalanan şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.