Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İkizleri ölüm bile ayıramadı

Bursa’da anneleri tarafından zehirlendiği ileri sürülen ikiz kızların cenazeleri aynı tabuta konuldu. İkizlerin ve annelerinin cenazesi Balıkesir’in Dursunbey ilçesine getirilirken, yakınları göz yaşlarına boğuldu.Olay, merkez Nilüfer...

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2017 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2017 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İkizleri ölüm bile ayıramadı

Bursa’da anneleri tarafından zehirlendiği ileri sürülen ikiz kızların cenazeleri aynı tabuta konuldu. İkizlerin ve annelerinin cenazesi Balıkesir’in Dursunbey ilçesine getirilirken, yakınları göz yaşlarına boğuldu.

Olay, merkez Nilüfer İlçesi İhsaniye Mahalllesi Sakarya Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre, eşi ile aralarında sıkıntı bulunan 25 yaşındaki Zahide Kahraman, görümcesine ’hakkınızı helal edin’ diye mesaj attıktan sonra 4,5 yaşındaki kızları Ecrin ve Eslem’i zehirleyerek kendisini de holdeki doğalgaz borusuna yemeniyle astı. Görümcenin haber vermesi üzerine taksiyle eve gelen Mustafa Kahraman, eşini asılı 2 kızını ise baygın halde buldu. Kızlarını aynı taksiyle bir özel hastaneye eşini de 112 Acil Servis ekipleriyle götüren genç adam ikizlerini ve eşini kurtaramadı.

Bursa Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından ikizlerin ve annelerinin cenazesi Balıkesir’in Dursunbey ilçesine gönderildi. Kendini asarak canına kıyan Zahide Kahraman ile çocuklarının yarın defnedileceği açıklandı.

Dursunbey Devlet Hastanesi morguna getirilen cenazeleri yakınları karşıladı. Hastane önünde fenalık geçiren yakınlarına sağlık çalışanları müdahale etti. İkiz kardeşin tek tabuta konulması herkesi duygulandırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.