Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İkinci Kez Sahte Bilezik Bozdururken Yakayı Ele Verdi

Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde bir kuyumcuya girerek ikinci kez sahte bilezik bozduran şahıs yakalandı.Edinilen bilgiye göre Yıldızeli ilçesinde A.Ş.D.(24) isimli şahıs, kuyumcuya sahte bilezik bozdurmak istedi. Daha önce aynı şahsın kendisine...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 19:53
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 19:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde bir kuyumcuya girerek ikinci kez sahte bilezik bozduran şahıs yakalandı.
Edinilen bilgiye göre Yıldızeli ilçesinde A.Ş.D.(24) isimli şahıs, kuyumcuya sahte bilezik bozdurmak istedi. Daha önce aynı şahsın kendisine sahte bilezik vermesi nedeniyle kuyumcu şahsı tanıdı ve hemen polis ekiplerine bilgi verdi. Bunun üzerine, A.Ş.D. isimli şahıs polisler tarafından yakalandı.
Şahsın emniyette yapılan sorgusunda daha önceden Sivas’ın Hafik ilçesi, Samsun, Aydın gibi illerde de kuyumculara sahte bilezik sattığı tespit edildi. Şahsın üzerinden çıkan bir adet bileziğe ve kuyumculara vermiş olduğu sahte bileziklere polis ekiplerince el konuldu.
Konuyla ilgili bilgi veren kuyumcu Hakan Doğan, “Bu şahıslar yaklaşık 20 gün önce yine geldi ve bilezik bozdurdular. Ben daha sonra altınlardan şüphelendim ve sahte olduğunu anladım. Bir kaç gün sonra farklı bir kişi geldi ve yine bilezik bozdurmak istedi fakat ben almadım ve hemen polise bildirdim ama şahıslar ortadan kaybolduğu için yakalayamadılar. Aynı şahıslar bugün tekrar geldiler ben bu sefer hemen polise bildirdim ve sivil ekipler geldi. Şahıs dükkandan çıktıktan sonra polis ekipleri takip ederek diğer arkadaşları ile birlikte yakalandı” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.