Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İki otomobil çarpıştı: 2 ölü, 6 yaralı

Karaman’ın Ayrancı ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2’si ağır 6 kişi yaralandı.Kaza, Ereğli Karaman Karayolu’nun 25. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ereğli’den Karaman yönüne seyir...

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2016 19:49
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2016 19:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karaman’ın Ayrancı ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2’si ağır 6 kişi yaralandı.
Kaza, Ereğli Karaman Karayolu’nun 25. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ereğli’den Karaman yönüne seyir halinde olan Seyfettin Özdemir’in kullandığı 01 MP 264 plakalı otomobil karşı yönden gelen Hakan Topal idaresindeki 33 VPK 33 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, 01 MP 264 plakalı araç sürücüsü Seyfettin Özdemir ile diğer araçta bulunan Mithat Topal hayatını kaybederken, araçlarda bulunan Esra (10), Ömer Faruk (16) ve Hülya Özdemir (35) ile Hatice (47), Yağmur Özge (16) ve Hakan Topal (22) yaralandı. Yaralılardan araçta sıkışan Hakan Topal ise itfaiye görevlilerince bulunduğu yerden kurtarıldı. Yaralılar ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, durumu ağır olan Hülya Özdemir ve Yağmur Özge Topal yapılan ilk müdahalenin ardından Konya’ya sevk edildi.
Karaman Emniyet Müdürü Mehmet Şahne de, olay yerine gelerek kaza hakkında bilgi aldı ve çevrede kazayı görerek etkilenen çocuklara şeker dağıttı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.