Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İki Küçük Kardeş Çakmakla Evi Yaktı, Faciadan Dönüldü

İzmir’in Torbalı İlçesinde, Oyun Oynarken Eline Aldığı Çakmakla Battaniyeyi Tutuşturan Üç Yaşlarında İkiz Kardeşler, Evde Yangın Çikartti. Faciadan Dönülen Olayda, Annenin Dikkati Hem Kendini, Hemde Çocuklarin Hayatını Kurtardı.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İki Küçük Kardeş Çakmakla Evi Yaktı, Faciadan Dönüldü
İzmir’in Torbalı ilçesinde, oyun oynarken eline aldığı çakmakla battaniyeyi tutuşturan üç yaşlarında ikiz kız kardeşler, evde yangın çıkarttı. Can pazarının yaşandığı olayda annenin dikkati facianın önüne geçti.
Torbalı ilçesi Atatürk mahallesinde üç katlı bir apartmanda bir dairede yangın çıktı. Çetiner ailesinin facianın eşiğinden döndüğü olayda, iddialara göre anne Çetiner, işten eve geldikten sonra dinlenmek için uyudu. O esnada ikiz kız kardeşler, çakmakla yatak odasına girdi. Üç yaşlarındaki iki kardeş, iddialara göre oyun sanarak evdeki battaniyeleri tutuşturdu. Battaniye bir anda yanmaya başladı ve alevler diğer eşyalara sıçradı. Dumana uyanan anne ise hemen ikiz çocukları alarak dışarıya çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çevrede bulunan esnaf yangın söndürme tüplerini alarak evde çıkan yangına anında müdahale etti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri de yangına müdahale ederek söndürdü. Faciadan dönülen yangın sonucu evde maddi hasar oluştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.