Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İki kazada 4 kişi yaralandı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde ve Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçesinde meydana gelen iki trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, ilk kaza Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçesine bağlı Düzbağ Mahallesi bayır...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İki kazada 4 kişi yaralandı
Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde ve Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçesinde meydana gelen iki trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, ilk kaza Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçesine bağlı Düzbağ Mahallesi bayır mevkiinde meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen 27 AAF 20 plakalı otomobil ile Derviş Şekerler idaresindeki 46 ZB 631 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada yaralanan Derviş Şekerler, olay yerine 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Gölbaşı ilçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
İkinci kazada ise Kayseri istikametinden Malatya istikametine gitmekte olan ve sürücüsü ile plakası öğrenilemeyen otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Gölbaşı ilçesine bağlı Haydarlı köyü yakınlarında takla attı. Kazada otomobil içerisinde bulunan isimleri öğrenilemeyen 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Gölbaşı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazalarla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.