Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İki Katlı Ev Sobadan Çıkan Yangında Kül Oldu

Konya’da, iki katlı müstakil ev sobadan çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale geldi.Yangın, saat 10.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Aziziye mahallesi Fakih Sokağında bulunan iki katlı bir evde çıktı. İddiaya göre, fırında işçi...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2016 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konya’da, iki katlı müstakil ev sobadan çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale geldi.
Yangın, saat 10.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Aziziye mahallesi Fakih Sokağında bulunan iki katlı bir evde çıktı. İddiaya göre, fırında işçi olarak çalışan ve kirada oturan Orhan A.’nın eşi iki çocuğuyla birlikte ısınmak için sobayı yaktı. Bu sırada baca kısmından çıkan kıvılcım nedeniyle ev yanmaya başladı. Bir anda alevlerin yükselmesi üzerine içeride bulunan ev sakinleri dışarıya kaçarak itfaiyeyi arayıp yardım istedi. İhbar üzerine çok sayıda itfaiye ekibi ve polis sevk edildi. Kısa sürede büyüyen yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Ekipler alevlerin bitişikte bulunan müstakil eve sıçramaması için de büyük uğraş verdi. Zaman zaman itfaiye erlerinin dumandan etkilendiği görüldü. Yangını haber alarak işten eve gelen Orhan A., ekiplerin çalışması sırasında kendisini tehlikeye atarak evin içerisine girip çıktı. Elinden bir şey gelmeyen Orhan A., ailesiyle birlikte endişeli gözlerle itfaiyenin çalışmalarını takip etti.
Dumandan etkilenen yaşlı bir kadın olay yerinde bekleyen ambulansa alınarak sağlık görevlileri tarafından müdahale edildi. Yaklaşık bir saat süren çalışmayla yangın söndürülürken, iki katlı ev kullanılamaz hale geldi.
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.