Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İki evin çatısında korkutan yangın

Kocaeli’de bulunan bir binanın çatı katında çıkan yangın kısa sürede yan binaya da sıçradı. İtfaiye ekipleri yangını güçlükle söndürdü.Olay, Kocaeli’nin Başiskele ilçesine bağlı Bahçecik Şehit Ekrem mahallesinde meydana geldi....

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de bulunan bir binanın çatı katında çıkan yangın kısa sürede yan binaya da sıçradı. İtfaiye ekipleri yangını güçlükle söndürdü.
Olay, Kocaeli’nin Başiskele ilçesine bağlı Bahçecik Şehit Ekrem mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Şehit Engin Karadeniz caddesi üzerinde bulunan Bayram Palaz’a ait binanın çatısında yangın başladı. Kısa sürede büyüyen alevler, binanın bitişiğindeki Cemal Palaz’a ait binanın çatısına da sıçradı. Alevleri gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangına hemen müdahale eden itfaiye ekipleri, yaklaşık 2 saatlik bir uğraşın ardından alevleri söndürebildi. Yangın sonrası iki binanın da çatısı kullanılamayacak duruma gelirken, olayda şans eseri hiç kimse zarar görmedi. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz da olay yerine gelerek bilgi aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.