Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İki Araç Çarpıştı 5 Yaralı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen kazada iki araç birbirine girdi, kazada biri çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı.Turgutlu Cumhuriyet Mahallesi Üzerinde meydana gelen kazada Hanımeli Sokak’tan Kervan Yolu seyir halinde olan Rana Şimşek(27)...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2015 01:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2015 01:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İki Araç Çarpıştı 5 Yaralı
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen kazada iki araç birbirine girdi, kazada biri çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı.
Turgutlu Cumhuriyet Mahallesi Üzerinde meydana gelen kazada Hanımeli Sokak’tan Kervan Yolu seyir halinde olan Rana Şimşek(27) yönetimindeki 45 EH 164 plakalı araç ile Demirel Sokak’tan Endüstri Meslek Lisesine seyir halinde olan Şahin Başçi(32) yönetimindeki 19 TK 320 plakalı araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kaldırıma çıkan iki araç park halindeki bir araca ve sonrasında da bir yaya çarparak durabildi. Kazada yaya Murat Karakanat(30), Nazife Başçı(72), Nida Başçi(2), Zeki Başçi(72) ve sürücü Şahin Başçi hafif şekilde yaralandı.
Olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların durumun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.