Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İhtiyacı olduğu için kapkaç yapmış

Adana’da iki kadının cep telefonunu kapkaç yöntemiyle, bir kişinin cep telefonunu ise otomobilden çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi’nde yolda yürüyen Dursun...

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2016 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2016 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da iki kadının cep telefonunu kapkaç yöntemiyle, bir kişinin cep telefonunu ise otomobilden çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan şahıs tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi’nde yolda yürüyen Dursun U. (33) adlı kadının arkasından yaklaşan bir kişi elindeki telefonu alıp kaçtı. İkinci olayda ise yine Atakent Mahallesi’nde Fevziye Y. (38) isimli kadın yolda yürürken arkasından yaklaşan kişiye elindeki içinde cep telefonu ve 20 lira parası bulunan cüzdanını kaptırdı. Yüreğir ilçesi Dadaloğlu Mahallesi’nde meydana gelen olayda da Mustufa Akbulut’un otomobilinden cep telefonu çalındı.
Polis art arda meydana gelen bu olaylardan sonra gelen şikayetler üzerine mağdurların verdiği eşkal doğrultusunda çalışma başlattı. Eşkallerden zanlının hırsızlıktan kaydı bulunan Mehmet P. olduğu belirlendi. Polis, Mehmet P.’yi Kiremithane Mahallesi’nde yaptığı operasyonla yakaladı.
Emniyetteki sorgusunda ihtiyacı olduğu için kapkaç ve hırsızlık yaptığını kabul eden Mehmet P. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.