Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İhbar Edilen Araçta, Pompalı Av Tüfeği Ele Geçirildi

Adıyaman’da, bir ihbarı değerlendirerek harekete geçen polis ekipleri, durdurdukları hafif ticari araç içerisinde 1 adet pompalı av tüfeği ele geçirdi.Edinilen bilgiye göre, 34 plakalı bir araç içerisinde silahların olduğu ihbarını değerlendiren...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 18:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman’da, bir ihbarı değerlendirerek harekete geçen polis ekipleri, durdurdukları hafif ticari araç içerisinde 1 adet pompalı av tüfeği ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, 34 plakalı bir araç içerisinde silahların olduğu ihbarını değerlendiren Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, 34 plakalı hafif ticari aracın yakalanması için harekete geçti. İhbar edilen araç, Turgut Reis Mahallesi, Adıyaman Valiliği yan tarafında yunus polis ekipleri tarafından yakalandı. Araçta yapılan incelemelerde bir adet pompalı av tüfeğiyle pompalı af tüfeğine ait kartuşlar ele geçirildi. Ele geçirilen pompalı av tüfeğiyle kartuşlar muhafaza altına alınırken, araçta bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir şahıs ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.