Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Iğdır’da Şiddetli Rüzgar Çatıları Uçurdu

Iğdır’da etkili olan şiddetli rüzgar, binaların çatılarını uçurdu.Iğdır’da akşam etkili olan rüzgar, Kapalı Çarşı üzerinde bulunun Kadın Emek Pazarının da branda ve çelikten oluşan çatısını belediye bahçesine uçurdu. Belediye...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 23:06
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 23:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Iğdır’da etkili olan şiddetli rüzgar, binaların çatılarını uçurdu.
Iğdır’da akşam etkili olan rüzgar, Kapalı Çarşı üzerinde bulunun Kadın Emek Pazarının da branda ve çelikten oluşan çatısını belediye bahçesine uçurdu. Belediye bahçesinde bulunan bir otomobil ile bir resmi araç çatının altında kalarak hasar gördü.
Şiddetli rüzgar Evren Paşa caddesi üzerindeki, bir binanın çatısını da yola uçurdu. Çatının düşmesi esnasında trafiğe kapanan Kars-Tuzluca Karayolunda araçların geçmediği öğrenildi. Düşen çatı sonrası yol kısmen trafiğe kapandı. Olay yerine gelen Iğdır İl Emniyet Müdür Yüksel Babal’ın talimatı ile savrulan çatı polis ve vatandaşların ortak çalışması ile kaldırılması sonucu yol trafiği normale döndü. Rüzgarın şiddeti ile savrulan çatının sesiyle dışarı çıktığını anlatan Fesi Kartal isimli esnaf, “Rüzgarın etkisiyle Kadın Emek Pazarı belediye bahçesine uçtu. Normalde, Cuma günleri bu pazarda kadınlar bulunuyor. Bu saatte pazarda kimsenin olmaması olası bir faciayı da önlemiş oldu” dedi.
Öte yandan kentte rüzgar, zaman elektrik aksaklıklarının da yaşanmasına neden oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.