Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İftar Dönüşü Şarampole Yuvarlanan Araçtaki 6 Kişi Yaralandı

Şanlıurfa’da yakınlarının verdiği iftara katıldıktan sonra eve dönen ailenin içinde bulunduğu hafif ticari aracın takla atması sonucu biri ağır 6 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre kaza, gece saat 01.00 sıralarında Göbeklitepe yolunda...

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 03:16
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 03:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İftar Dönüşü Şarampole Yuvarlanan Araçtaki 6 Kişi Yaralandı
Şanlıurfa’da yakınlarının verdiği iftara katıldıktan sonra eve dönen ailenin içinde bulunduğu hafif ticari aracın takla atması sonucu biri ağır 6 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, gece saat 01.00 sıralarında Göbeklitepe yolunda meydana geldi. Abdulhamit O.’nun kullandığı ve içerisinde 6 kişinin bulunduğu hafif ticari araç, bir yakınlarının Şanlıurfa merkezde verdiği iftar yemeğine katıldıktan sonra Göbeklitepe istikametine giderken virajı alamayarak takla attı. Kazada araç sürücüsü Abdulhamit O., Saliha O., Aynur O., Münevver O. ve ismi öğrenilemeyen iki kişi yaralanırken yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralılardan birinin durumunun iyi olduğu öğrenilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.