Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İdo’dan ’Haksız Rekabet Davası’yla İlgili Açıklama

İstanbul Deniz Otobüsleri San. ve Tic. A.Ş. (İDO) ile Narlı Feribot İşletmeciliği A.Ş. (NEGMAR) arasındaki haksız rekabet davasıyla ilgili NEGMAR’ın, "İDO kararı çarpıtıyor" şeklindeki açıklamasına İDO’dan cevap geldi.Haksız...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Deniz Otobüsleri San. ve Tic. A.Ş. (İDO) ile Narlı Feribot İşletmeciliği A.Ş. (NEGMAR) arasındaki haksız rekabet davasıyla ilgili NEGMAR’ın, "İDO kararı çarpıtıyor" şeklindeki açıklamasına İDO’dan cevap geldi.
Haksız Rekabet Davası’nın 22 Mart 2016 tarihindeki karar duruşmasından çıkan kararı basınla paylaşan İDO, şunları kaydetti:
"İstanbul Deniz Otobüsüleri San. ve Tic. A.Ş. (İDO) ile Narlı Feribot İşletmeciliği A.Ş. (Negmar - İstanbul Lines) arasında, İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde görülen Haksız Rekabet Davası’nın 22 Mart 2016 tarihindeki Karar Duruşması’ndan çıkan kararda, ’Davalı Narlı Feribot İşletmeciliği A.S.’nin eyleminin Türk Ticaret Kanunu 55-1-e maddesine göre haksız rekabet teşkil ettiğinin tespiti ile bu şekilde haksız rekabet teşkil eden eylemleri yönünden bu davalının haksız rekabetinin men’ine karar verilmiştir’ denilmiştir. Negmar tarafından, “İDO, kararı çarpıtıyor” şeklinde ortaya atılan iddiaları, takdirinize bırakıyoruz”.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.