Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İdil’de Patlayıcılar İmha Ediliyor

Sokağa çıkma yasağının bugün kısmi olarak kaldırıldığı Şırnak’ın İdil ilçesinde, güvenlik güçlerinin dikkati sayesinde 3 adet el yapımı patlayıcı, olası bir faciaya neden olmadan infilak ettirildi. Patlama anları an be an kaydedildi.Terör...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sokağa çıkma yasağının bugün kısmi olarak kaldırıldığı Şırnak’ın İdil ilçesinde, güvenlik güçlerinin dikkati sayesinde 3 adet el yapımı patlayıcı, olası bir faciaya neden olmadan infilak ettirildi. Patlama anları an be an kaydedildi.
Terör örgütü PKK varlığına yönelik gerçekleştirilen operasyon nedeniyle ilan edilen sokağa çıkma yasağının bugün saat 04.30’da kısmi olarak kaldırıldığı İdil’de arama çalışmaları sürüyor. Polis, vatandaşların sabah saatlerinden itibaren akın ettiği ilçede, olası bir faciayı önlemek için sürdürdüğü çalışmalarda, teröristler tarafından tuzaklanmış 3 adet el yapımı patlayıcı tespit etti. Turgut Özal Mahallesi’nin farklı sokaklarında tespit edilen patlayıcılar, alınan güvenlik önlemlerinin ardından, kontrollü bir şekilde infilak ettirildi. Patlamaların yaşandığı bölgelerde derin çukurlar oluşurken, çevredeki evler zarar gördü.
Patlama anları amatör kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.