Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İçkili Restoranda 6 Kişinin Yaralandığı Kavgaya 2 Tutuklama

Samsun’da içkili restoranda hesap yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin silah ve bıçakla yaralanması olayıyla ilgili adliyeye sevk edilen 2 kişi tutuklandı.Olay, Samsun’un Tekkeköy ilçesi Kirazlık Mahallesi’ndeki bir içkili restoranda 10...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İçkili Restoranda 6 Kişinin Yaralandığı Kavgaya 2 Tutuklama
Samsun’da içkili restoranda hesap yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin silah ve bıçakla yaralanması olayıyla ilgili adliyeye sevk edilen 2 kişi tutuklandı.
Olay, Samsun’un Tekkeköy ilçesi Kirazlık Mahallesi’ndeki bir içkili restoranda 10 gün önce saat 03.00 sıralarında meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, bin 600 liralık hesap yüzünden müşteriler ile çalışanlar arasında çıkan kavgada E.K.(43) ve E.A.(38) tüfekle, S.K.(33) tabanca ve bıçakla, M.K.(39), M.K.(47) ve N.G.(36) ise bıçakla yaralanarak hastanelik olmuştu.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayda tüfek kullandığı iddia edilen Y.S.(22) ve bıçak kullandığı iddia edilen O.G.’yi (22) gözaltına aldı. Bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edilen 2 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. Olay sırasında tabanca kullandığı iddia edilen bir kişinin ise firarda olduğu öğrenildi. Soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.