Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İç Çamaşırında Bonzai Ele Geçen Kadın Ve Arkadaşları Tutuklandı

Samsun’da narkotik ekipleri tarafından durdurulan bir otomobilde iç çamaşırının içinde 89 paket bonzai ele geçirilen hamile kadın ile yanındaki 2 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.Olay, Tekkeköy ilçesi Samsun-Ordu...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 19:28
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 19:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İç Çamaşırında Bonzai Ele Geçen Kadın Ve Arkadaşları Tutuklandı
Samsun’da narkotik ekipleri tarafından durdurulan bir otomobilde iç çamaşırının içinde 89 paket bonzai ele geçirilen hamile kadın ile yanındaki 2 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
Olay, Tekkeköy ilçesi Samsun-Ordu Karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, 55 AZ 908 plakalı otomobille Ordu’nun Perşembe ilçesinden Samsun’a uyuşturucu madde getirileceği istihbaratı aldı. C.K. (26) idaresindeki otomobil, Kirazlık mevkisinde durduruldu. Otomobilde bulunan sürücü C.K., S.S.P. (18) adlı kadın ile R.Ş. (25) adlı genç gözaltına alındı. Hamile olduğunu söyleyen S.S.P’nin üzerinde yapılan aramada iç çamaşırları içine gizlenmiş 3’er gramlık toplam 89 paket bonzai ele geçirildi. R.Ş.’nin İlkadım ilçesi Hançerli Mahallesi’ndeki evinde yapılan aramada ise 3’er gramlık 32 paket daha bonzai ele geçirildi. Evde bulunan ve Burdur’da vatani görevini yaparken ameliyat olduğu için izinli olduğu öğrenilen asker N.K. (22) da gözaltına alındı. N.K., Merkez Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.
Toplam 121 paket içinde 363 gram bonzai ele geçirilirken, gözaltına alınan 4 kişi sorgularının ardından ’uyuşturucu ticareti’ yapmak suçundan bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren asker serbest bırakılırken, S.S.P. adlı kadın ile aynı otomobilde yakalanan C.K. ve R.Ş., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.