Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Husumetlilerini Tüfekle Adliye Çıkışı Beklerken Polise Yakalandılar

Aydın’ın Nazilli ilçesinde 3 iş yerini pompalı tüfekle kurşunlayan şahıs sevk edildiği mahkemece serbest bırakılırken, şahsı dışarıda tüfekle bekleyen 3 husumetlisi polis ekiplerince yakalandı.Aydın’ın Nazilli ilçesinde son bir...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 22:39
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 22:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydın’ın Nazilli ilçesinde 3 iş yerini pompalı tüfekle kurşunlayan şahıs sevk edildiği mahkemece serbest bırakılırken, şahsı dışarıda tüfekle bekleyen 3 husumetlisi polis ekiplerince yakalandı.
Aydın’ın Nazilli ilçesinde son bir hafta içerisinde iki iş yerini pompalı tüfekle kurşunlayan Halil A.(24), dün gece de bir oto kiralama firmasına beş el ateş ederek kayıplara karışmıştı. Polisin yoğun çalışmaları sonucunda 3. kez suç aleti silahla yakalanan Halil A. ve önceki olayda kendisine yardım eden İsmail Y., bugün öğlen saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında Nazilli Adliyesi’ne getirildi. Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadesi alınan şahıslar, daha sonra hakim karşısına çıkartıldı. Yaklaşık 5 saatlik bir yargılamanın ardından adli kontrol şartıyla 3. kez serbest bırakılan Halil A. ve İsmail Y., adliye binasının arka kapısından çıkarılarak serbest bırakıldı.
POMPALI TÜFEKLE ADLİYE ÖNÜNDE BEKLEDİLER
Dün gece saat 23.00 sularında Halil A. tarafından pompalı tüfekle kurşunlanan oto kiralama firmasının sahipleri, intikam almak için Nazilli Adliyesi’nin önüne geldi. Yaklaşık 10 kişi oldukları tespit edilen öfkeli grup, iş yerlerinin kurşunlanmasından dolayı intikam almak için pusuya yattıkları tespit edildi. Şüpheli, Halil A.’nın adliye binasının arka kapısından çıkartıldığını öğrenen grup, araçlarına binerek takibe geçmek istediği sırada polis etraflarını sardı. Şüphelilerin kullandığı araçta yapılan aramada, bir adet pompalı tüfek ve kullanıma hazır çok sayıda fişek bulundu. Gözaltına alınarak emniyete götürülen O.G, N.E ve M.Ö ifadelerinin ardından idari para cezasıyla serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.