Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hurdalıkta çıkan yangın paniğe neden oldu

Çorum’da hurdalık olarak kullanılan alanda çıkan yangın korku dolu anlara neden oldu.Edinilen bilgiye göre, Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan Tahsin Hızarcı’ya ait hurdalıkta henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Hurdalıktan dumanlar...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2016 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2016 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çorum’da hurdalık olarak kullanılan alanda çıkan yangın korku dolu anlara neden oldu.
Edinilen bilgiye göre, Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan Tahsin Hızarcı’ya ait hurdalıkta henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Hurdalıktan dumanlar yükseldiğini gören sanayi esnafı durumu hemen polis ve itfaiye bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Plastik malzemelerin bulunduğu bölümde başladığı öğrenilen yangın yan tarafta bulunan diğer hurdalığa da sıçradı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangında dumanlar sanayinin üzerine karabulut gibi çöktü. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, polis ekipleri de güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekipleri de hazır bekletildi.
İtfaiyenin yaklaşık iki saatlik çalışmasının ardından hurdalıktaki yangın söndürüldü. Yangında bir kamyonet kullanılamaz hale gelirken büyük çapta maddi hasar oluştu. Yangın sırasında hurdalıkta bulunan köpekler ise çevrede bulunan vatandaşlar tarafından çıkarılarak yan tarafta bulunan hatıra ormanına götürüldü.
Yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.