Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hukukçu Gencin Öldüğü Motosiklet Kazası Güvenlik Kamerasında

Konya’da, geçen hafta otomobile çarparak hayatını kaybeden hukuk fakültesi mezunu ve üniversite öğrencisinin kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.Kaza, merkez Meram ilçesi Beyşehir Caddesinde meydana gelmişti. Beyşehir Caddesinden şehir...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konya’da, geçen hafta otomobile çarparak hayatını kaybeden hukuk fakültesi mezunu ve üniversite öğrencisinin kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Kaza, merkez Meram ilçesi Beyşehir Caddesinde meydana gelmişti. Beyşehir Caddesinden şehir merkezi istikametine giden hukuk mezunu ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü öğrencisi Orhan Küçük yönetimindeki 06 K 6265 plakalı motosiklet, caddede U dönüşü yapmak isteyen A.O.K. (54) yönetimindeki 42 AON 42 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle Orhan Küçük ağır yaralanırken kaldırıldığı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde öldü. Küçük’ün hayatını kaybettiği kaza güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, yol kenarında bekleyen otomobilin hareket ederek bir anda U dönüşü yaptığı ve Küçük’ün otomobile çarpmamak için manevra yaptığı, motosikletin kaydığı Küçük’ün de otomobile çarptığı görülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.