Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hırsızlıktan 29 yıl 4 ay hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

ADANA’DA HIRSIZLIK, NİTELİKLİ KONUT DOKUNULMAZLIĞININ İHLALİ VE HÜKÜMLÜ KAÇMASI SUÇLARINDAN 18 AYRI OLAYDAN 29 YIL 4 AY HAPİS CEZASI ALIP CEZAEVİNDEN KAÇAN HÜKÜMLÜ İNFAZ DEDEKTİFLERİ TARAFINDAN KOVALAMA SONUCU YAKALANDI.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2020 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2020 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hırsızlıktan 29 yıl 4 ay hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

Adana’da hırsızlık, nitelikli konut dokunulmazlığının ihlali ve hükümlü kaçması suçlarından 18 ayrı olaydan 29 yıl 4 ay hapis cezası alıp cezaevinden kaçan hükümlü, infaz dedektifleri tarafından kovalama sonucu yakalandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı İnfaz Büro Amirliği dedektifleri, hırsızlık, nitelikli konut dokunulmazlığının ihlali ve hükümlü kaçması suçlarından 18 ayrı olaydan 29 yıl 4 ay hapis cezası alıp cezaevinden kaçan hükümlü Erhan T.’nin (29) İsmetpaşa Mahallesi’nde saklandığını belirledi. Dedektifler bu bilgi üzerine adrese baskın yaptı. Hükümlü, polisin adrese geldiğini fark edince damdan atlayarak kaçmak istedi. Ancak infaz dedektifleri kısa süren kovalama sonrası hükümlüyü yakaladı. İşlemlerinin tamamlanması için emniyete getirilen hükümlü daha sonra adliyeye ardından da cezaevine götürüldü.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.