Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hırsızlık Zanlılarının İnsanlık Dışı Yöntemi

Antalya’da, çaldıkları hayvanları ayakta motorlu testere ile kesip derisini yüzmeden parçalara ayıran 8 kişi yakalandı.Antalya merkez ve ilçelerinde küçük ve büyükbaş hayvan hırsızlığı şikayetlerinin artması üzerine Antalya İl Jandarma...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2015 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2015 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da, çaldıkları hayvanları ayakta motorlu testere ile kesip derisini yüzmeden parçalara ayıran 8 kişi yakalandı.
Antalya merkez ve ilçelerinde küçük ve büyükbaş hayvan hırsızlığı şikayetlerinin artması üzerine Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Üç aylık takibin sonunda 8 kişilik hırsızlık çetesi için operasyon yapan jandarma ekipleri, çetenin lideri olduğu öne sürülen M.T ile M.Y, S.T, A.C, B.C, M.S, Ş.S ve S.Y adlı zanlıları gözaltına aldı. Çok sayıda sabıkası bulunan zanlılardan A.C ile Ş.S’nin cezaevi firarisi olduğu ve firarın ardından hırsızlık yaptığı ortaya çıktı.
HAYVANLARI MOTORLU TESTEREYLE AYAKTA KESMİŞLER
Çaldıkları hayvanların yaklaşık değerinin 1 milyon 200 bin TL olduğu belirtilen hırsızlık olayında jandarma ekipleri insanlık dışı detaylara ulaştı. Zanlıların çaldıkları hayvanları yere yatırmadan ayakta motorlu testere ile kesip derisini yüzmeden parçalara ayırdıkları tespit edildi.
Zanlılar, yapılan sorgu işlemlerinin ardından tutuklanması talebiyle adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.