Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hırsızlık yaparken yakalandı, mahkeme serbest bıraktı

İzmir’in Konak ilçesinde, gece saatlerinde kimsenin olmadığı zamanda merdiven dayayarak bir eve giren hırsız, polisin düzenlediği operasyonla evde kıskıvrak yakalandı. İfadesinin ardından mahkemeye çıkartılan şahıs, serbest bırakıldı.Olay,...

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2016 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2016 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Konak ilçesinde, gece saatlerinde kimsenin olmadığı zamanda merdiven dayayarak bir eve giren hırsız, polisin düzenlediği operasyonla evde kıskıvrak yakalandı. İfadesinin ardından mahkemeye çıkartılan şahıs, serbest bırakıldı.
Olay, Konak ilçesi Eşrefpaşa Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre S.Y. (39) isimli şahısı takip eden F.Y. (28), vatandaşın evde olmadığını fark etti. Yanında getirdiği merdiveni S.Y.’nin balkonuna dayayan F.Y., gecenin karanlığında eve girdi. Bu sırada bazı vatandaşlar, hırsızı fark ederek hemen durumu polise bildirdi.
Polis dayalı merdivenden girip hırsızı yakaladı
Hemen olay yerine gelen polis ekipleri, hırsızın kaçmaması için bölgeyi çembere aldı. Ekipler, tepe lambalarını da kapatarak ihbarın olduğu eve geldi. Asayiş Şube’ye bağlı ekipler, hırsızın balkona dayadığı merdivenden sessiz bir şekilde eve girdi. Odaları araştıran ekipler, hırsızı yatak odasında kıskıvrak yakaladı. Hırsızlık zanlısı F.Y., yanında ele geçirilen demir çubuk, yan keski ve diğer aletlerle ifade için emniyete götürüldü.
21 ayrı suç kaydı var
Öte yandan, 21 ayrı suçtan kaydı bulunan hırsız, ifadesinin ardından İzmir Adliyesi’ne sevk edildi. Suçüstü yakalanan F.Y., daha sonra mahkeme tarafından serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.