Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hırsızlık Maceraları Cezaevinde Bitti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde park halindeki bir otomobili camlarını kırıp düz kontak yapıp çalıştırarak çalmaya çalışan iki hırsızlık zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlıların otomobili çalmak...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2015 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2015 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde park halindeki bir otomobili camlarını kırıp düz kontak yapıp çalıştırarak çalmaya çalışan iki hırsızlık zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlıların otomobili çalmak için yaptıkları girişimler güvenlik kameralarına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre olay, Kavaklıklık Mahallesi Yeşiltepe Sokak üzerindeki bir otomobil bayisinin önünde meydana geldi. İddiaya göre birlikte alkol alan Mehmet S. ile Emre Ahmet D. isimli iki inşaat işçisi gezinti yapmak isteyince bir otomobil bayisinin önünde ki ikinci el araçlardan birini çalmayı planladı. Zanlılar önce otomobilin camını kırdı, ardından da düz kontak yapıp aracı çalıştırmak istedi. Yaklaşık iki saat boyunca verdikleri uğraş sonuç vermeyen iki hırsızlık zanlısı son olarak ise aracı iterek çalıştırmak istedi. Bu girişimlerinden de sonuç alamayan zanlılar olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Sabah işyerine geldiklerinde durumu fark eden çalışanlar durumu polise bildirdi. Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, parmak izinden zanlıların kimliklerini belirledi. İzmir’den bir süre önce Ereğli’ye inşaatlarda çalışmak için geldikleri öğrenilen zanlılar polisin çalışması sonucu kısa sürede yakalandı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye çıkarılan iki zanlı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlıların daha önceden de birçok hırsızlık olayından dolayı sabıkalı oldukları ifade edildi.
HIRSIZLIK ZANLILARI GÜVENLİK KAMERASINDA
Alkollü iki zanlının otomobili çalmak için yaptıkları girişimleri iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde otomobil bayisi önüne gelen zanlıların çalmak istedikleri otomobili çalıştırmak için uzun süre çaba gösterdiği ve başarılı olamayınca da olay yerinden uzaklaştıkları görülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.