Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hırsızlık Çetesi Liderini Arkadaşı Kazayla Öldürdü

Adana’da, otuz suç kaydı bulunan ve hakkında arama kararı çıkarılan hırsızlık çetesinin lideri, arkadaşı tarafından vurularak öldürüldü.Edinilen bilgiye göre, 24 Kasım 2015 tarihinde Seyhan ilçesi 19 Mayıs mahallesinde 30 suç kaydı...

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2016 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2016 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hırsızlık Çetesi Liderini Arkadaşı Kazayla Öldürdü
Adana’da, otuz suç kaydı bulunan ve hakkında arama kararı çıkarılan hırsızlık çetesinin lideri, arkadaşı tarafından vurularak öldürüldü.
Edinilen bilgiye göre, 24 Kasım 2015 tarihinde Seyhan ilçesi 19 Mayıs mahallesinde 30 suç kaydı bulunan ve hırsızlık çetesi lideri olmaktan aranması bulunan Deniz Polat (25) polisle çatıştıktan sonra yakalandı. Ancak Deniz Polat, bir süre sonra serbest kaldı. Deniz Polat hakkında daha sonra yine arama kararı çıkartıldı. Dün gece Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kafasından vurulmuş bir kişi getirildi. Polis, hastaneye gittiğinde yaralının hırsızlık suçundan aranan Deniz Polat olduğunu belirledi. Tedavi altına alınan Deniz Polat, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Polat’ın cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.
Yapılan araştırmada Polat’ın, hırsızlıktan kaydı bulunan arkadaşı Mehmet Ş. tarafından kazayla vurulduğu önü sürüldü. Polat’ı hastaneye getiren Mehmet Ş’nin de aralarında bulunduğu beş kişi gözaltına alındı.
Zanlılar emniyette sorguya alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.