Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hırsızlar, Saz Grubunun Orgunu Çaldı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde, gece saatlerinde bir işyerinin camını kırarak işyerinden org çalan hırsızlık zanlıları, çevredeki güvenlik kameralarına yakalandı.Edinilen bilgiye göre Remzi Efendi Caddesi üzerindeki bir pasajda bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2016 18:46
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2016 18:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hırsızlar, Saz Grubunun Orgunu Çaldı
Sakarya’nın Hendek ilçesinde, gece saatlerinde bir işyerinin camını kırarak işyerinden org çalan hırsızlık zanlıları, çevredeki güvenlik kameralarına yakalandı.
Edinilen bilgiye göre Remzi Efendi Caddesi üzerindeki bir pasajda bulunan ve saz grubu olarak kullanılan işyerine, sabaha karşı kapı camını kırarak giren kimliği belirsiz hırsızlar, iş yerinde bulunan orgu alarak, gözcülük yapan arkadaşlarına verdi. Orgu alan şahıs da sabah erken saatlerde otobüse binerek ilçeden ayrıldı. Güvenlik kameralarına yakalandığını fark etmeyen zanlı, Sakarya Büyükşehir Terminali’ne gelerek burada gözden kayboldu.
İşyeri sahibi Erol Kırcı, çalınan orgun 4 bin 500 lira değerinde olduğunu belirterek şunları söyledi: “Çalınan org, benim ekmek teknem. Ben onu dişimden tırnağımdan artırarak aldım. Hırsızlar gece sabaha karşı caddede bir süre gözcülük yapıp işyerimin kapısını tekmelemişler. Açamayınca da kapı camını kırıp içeri girmişler. Orgu alıp gözcülük yapan arkadaşlarına teslim etmişler. O da sabah 06:20 otobüsüne binerek Adapazarı’na gitmiş. Şoförün dediğine göre de terminalde ikinci kata çıkmış. Ondan sonrasını bilmiyoruz. Sağ olsun, emniyet olayı titizlikle takip ediyor. İnşallah yakın zamanda bulunur.” Çalınan orgunun herhangi bir müzisyene veya müzik marketlere satılma ihtimaline karşı sosyal medyada da paylaşımlar yapan Kırcı, “Orgumun seri numarası, PA 800-6009408. Bu seri numaraya sahip org çalıntı. Kimse satın almasın” diyerek müzisyenleri çalınan orguna karşı dikkatli olmaları ve satın almamaları konusunda uyardı.
Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olayında, zanlılar gece saat 04:20’de işyerinin bulunduğu caddede etrafı gözlüyor. Bir süre caddede dolaşan şahıs daha sonra işyerinin kapısını zorluyor. Zanlı daha sonra çaldığı org ile birlikte bindiği yolcu otobüsünün kameralarına da yakalanıyor. Polis şimdi, Büyükşehir Terminali’ndeki güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızlık olayına karışan zanlıların izini sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.