Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hırsızlar polise böyle yakalandı

Kartal’da hırsızlık yaptıkları evden çıkarken devriye gezen polislerle göz göze gelen şüpheliler, paniğe kapılıp kaçmaya başlayınca yakayı ele verdi. Girdikleri evlerden çaldıkları ziynet eşyalarıyla polise yakalanan hırsızlar,...

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2015 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2015 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hırsızlar polise böyle yakalandı
Kartal’da hırsızlık yaptıkları evden çıkarken devriye gezen polislerle göz göze gelen şüpheliler, paniğe kapılıp kaçmaya başlayınca yakayı ele verdi. Girdikleri evlerden çaldıkları ziynet eşyalarıyla polise yakalanan hırsızlar, güvenlik kameralarına takıldı.

Olay, Kartal’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre gelen B.E ve E.B isimli 2 hırsız gözlerine kestirdikleri bir eve girerek altın ve para çaldı. Hırsızlığın ardından evden çıkan şüpheliler devriye gezen polisle göz göze gelince paniğe kapılıp kaçmaya başladı. Bunun üzerine polisle şüpheliler arasından kovalamaca başladı. Hırsızlar bir süre sonra polise yakalandı. Hırsızların üzerinden ise yaklaşık 9 bin Riyal, evlerin kapıları açmaya yarayan malzemeler ve ziynet eşyaları çıktı. Çok sayıda sabıkası olduğu öğrenilen zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HIRSIZLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Polisle göz göze gelip yakayı ele veren şüpheliler güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde iki zanlı soyacakları evleri gözlerine kestirip rahatça giriyorlar. Evde bulunan bir miktar para ziynet eşyasını çalan şüpheliler daha sonra rahat tavırlarla evden çıkıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.