Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hırsızlar Keçileri Çaldı, Yavrularını Bıraktı

Batman’ın Sason ilçesinde hırsızlar girdikleri bir ahırdan 23 keçiyi kaçırırken, yeni doğmuş yavrularını bırakıp kaçtı.Edinilen bilgiye göre, hırsızlık olayı, Sason ilçesi Zafer Mahallesi’ne yaşandı. 11 nüfuslu Tekbaş ailesinin...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batman’ın Sason ilçesinde hırsızlar girdikleri bir ahırdan 23 keçiyi kaçırırken, yeni doğmuş yavrularını bırakıp kaçtı.
Edinilen bilgiye göre, hırsızlık olayı, Sason ilçesi Zafer Mahallesi’ne yaşandı. 11 nüfuslu Tekbaş ailesinin tek geçim kaynağı olan keçilerin bulunduğu ahıra giren hırsızlar, 23 adet keçiyi kaçırdı. Yeni doğmuş keçi yavrularını ahırda bırakan hırsızlar, keçileri yanlarına alarak bölgeden uzaklaştı. Keçi sahiplerinden Türkan Tekbaş, “Gece hırsızlar ahıra girip 23 keçiyi kaçırdılar. Keçiler kaçırıldığı için yeni doğmuş yavruları sütsüz kaldı. Yavrular para etmediği için onları kaçırmamışlar. Bütün gelirimiz bu keçilerden elde ettiğimiz peynir yoğurt ve süttü. Şimdi biz ne yapacağız” dedi.
Evin gelini Saniye Baz ise gece yaşanan hırsızlıktan sabah haberdar oldukların söyledi. Baz, "Çocuklarımızı da bu keçilerden elde ettiğimiz gelirle besliyorduk. Şimdi çocuklara süt ve yoğurt alacak gücümüz bile yok. Biz iki aile 11 nüfus bu keçilerin sütüyle yoğurduyla geçiniyorduk. Şimdi ne yapacağız bilmiyorum. Hırsızlar bulunup cezaları verilsin. Keçilerimizi geri istiyoruz” diye konuştu.
Olayın jandarmaya bildirilmesinin üzerine hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.