Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hırsızlar 3 adet büyükbaş hayvan çaldı

Bartın’da Hayvan Hırsızları, 3 Adet Büyükbaş Hayvanı Ahırdan Çalarak Kayıplara Karıştı. Hayvan Sahibi Recep Akın, “akşam 23.00 Civarında Ahırda Temizlik Yapıp Yemlerini Verdikten Sonra Işiği Kapatıp Eve Döndüm. Sabah Ahıra Girdiğimde İki İnek İle Bir Dananın Olmadığını Gördüm. İlk Defa Böyle Bir Olayla Karşılaşıyorum” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hırsızlar 3 adet büyükbaş hayvan çaldı
Bartın’da hayvan hırsızları, 3 adet büyükbaş hayvanı ahırdan çalarak kayıplara karıştı.
Edinilen bilgiye göre, Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Küllü köyünde gece meydana gelen olayda, köy sakinlerinden Recep Akın’a ait ahırdan 3 adet büyükbaş hayvanın kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındığı öğrenildi. Olayla ilgili açıklamalarda bulunan hayvan sahibi Recep Akın, “Akşam 23.00 civarında ahırda temizlik yapıp yemlerini verdikten sonra ışığı kapatıp eve döndüm. Sabah ahıra girdiğimde iki inek ile bir dananın olmadığını gördüm. İlk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum” dedi.
Sabah saatlerinde ahıra giden Recep Akın 3 hayvanının çalındığını görünce şok oldu. Olayın jandarma ekiplerine bildirilmesi üzerine hayvan hırsızlarının bulunmasına yönelik soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.