Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Hile Cinayeti’ Davasında Tanıklar Dinlendi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, iskambil oyununda ’hile’ yapıldığı iddiasıyla çıkan tartışma sonucu bir kişiyi öldürüp bir kişiyi de yaralayan şahsın tutuklu yargılanmasına devam edildi.Zonguldak Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2015 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2015 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, iskambil oyununda ’hile’ yapıldığı iddiasıyla çıkan tartışma sonucu bir kişiyi öldürüp bir kişiyi de yaralayan şahsın tutuklu yargılanmasına devam edildi.
Zonguldak Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu bulunduğu Beycuma M Tipi Kapalı cezaevi’nden sabah erken saatlerde Zonguldak Adliyesi’ne getirilen Okan A. (34), hakim karşısına çıktı. Cumhuriyet Savcısı’nın, haksız bir fiilin meydana getirdiği hiddet veya şiddetli eylemin etkisi altında suçu işlediği gerekçesiyle ömür boyu hapis yerine, iki kez 12 yıldan 18 yıla kadar hapisle yargılanmasını istediği Okan A. mahkeme salonunda hazır bulundu. Taraf avukatlarının ve tanıkların hazır bulunduğu davada mağdur sanık Ferhat Bulut da mahkeme salonundaki yerini aldı.
Tanık ifadelerinin dinlendiği duruşmada, ifade veren Ali A, “Biz beraber oyun oynuyorduk el bitti. Sonra Okan A. ile Şenol Gegekoğlu (37) arasında hile yüzünden tartışma çıktı. Şenol Gegekoğlu eğer hile yapıyorsan terbiyesizlik edersin dedi. Bunun üzerine Okan A. sen kime terbiyesiz diyorsun diye tepki gösterdi. O sırada gerginlik oldu. Kahvehanenin dışına çıkıp kavga etmeye başladılar. Uzun süre ayıramadık. Başkalarından yardım istedim onlar da yardımcı olmadı. Daha sonra Şenol Gegekoğlu’nu yerde kanlar içinde eğilmiş gördüm. Hemen polisi ve sağlık ekiplerini aradım” ifadelerini kullandı.
Mahkeme heyeti davayı dosyadaki eksikliklerin tamamlanması için ileri bir tarihe ertelerken, tutuklu sanık Okan A.’nın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
KAVGA GÜVENLİK KAMERASINA SANİYE SANİYE YANSIMIŞTI
Mahkemeye de delil olarak sunulan görüntülerde 3 kişinin kahveden tartışarak çıktığı, Okan A.’nın, diğer iki kişi tarafından yere yatırıldığı ve Okan A.’nın cebinden çakı bıçağını çıkararak Şenol Gegekoğlu’nun üzerine koştuğu görülüyor.
OLAY
12 Aralık 2014’te Gemiciler Ortaokulu’nda görevli Türkçe öğretmeni Okan A., kahvede iskambil oynarken kendisini hile yapmakla suçlayan Çaycuma İmam Hatip Ortaokulu’nda görevli Türkçe öğretmeni Şenol Gegekoğlu ve bir mağazada tezgahtar olan akrabası Ferhat Bulut ile tartışmaya başladı. Daha sonra kavgaya dönen tartışmada Okan A., çakı diye tabir edilen bıçakla Şenol Gegekoğlu (37) ve Ferhat Bulut’u (34) bıçakladı. Gegekoğlu hastanede hayatını kaybederken, Ferhat Bulut tedavisinin ardından taburcu oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.