Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hesap fazla gelince garsonu pompalı tüfekle yaralayan zanlı tutuklandı

Samsun’da bir restoranda yemek yedikten sonra hesabın fazla geldiğini iddia ederek tartıştığı garsonu pompalı tüfekle ağır yaralayan zanlı tutuklandı.Olay, Tekkeköy ilçesindeki bir restoranda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, restoranda...

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2016 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2016 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da bir restoranda yemek yedikten sonra hesabın fazla geldiğini iddia ederek tartıştığı garsonu pompalı tüfekle ağır yaralayan zanlı tutuklandı.
Olay, Tekkeköy ilçesindeki bir restoranda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, restoranda yemek yeyip eğlendikten sonra evine gitmek için garson Kenan Ç.’den (34) hesabı isteyen Burak Ali Ç., (23), hesabın fazla geldiğini iddia ederek garson ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi sonucu aracındaki pompalı tüfeğini alan zanlı, garson Kenan Ç.’yi vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralayarak kaçtı. Daha sonra güvenlik güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan Burak Ali Ç., Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından Samsun Adliyesi’nde çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ağır yaralanan garson Kenan Ç.’nin ise Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.