Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Herkesin Konuştuğu Adam, Heykeli Bakın Neden Parçalamış

İzmir’de, metro istasyonunda bulunan yarı çıplak heykeli parçalayan Serdar K. isimli şahıs, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Serdar K.’nın heykeli kırmasında kimsenin yönlendirmesi olmadığını, heykeli canını sıktığı...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de, metro istasyonunda bulunan yarı çıplak heykeli parçalayan Serdar K. isimli şahıs, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Serdar K.’nın heykeli kırmasında kimsenin yönlendirmesi olmadığını, heykeli canını sıktığı için kırdığını söylediği öğrenildi.
İddialara göre, İzmir Büyükşehir Belediyesinde çalışan Serdar K. isimli şahıs, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na kızarak hıncını metro istasyonunda bulunan heykelden çıkardı ve yarı çıplak heykeli parçaladı. Vatandaşı fark eden metronun güvenlik görevlileri hemen bölgeye koştu. Olay yerine gelen polis ekipleri, şahsı gözaltına alarak emniyete götürdü. Olay yeri inceleme ekipleri de, heykel etrafında inceleme yaptı. Serdar K., emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
SABIKASI VAR
Hakaret, uyuşturucu, hırsızlık, yaralama ve tehdit suçlarından emniyette kaydı olduğu öğrenilen Serdar K.’nın ifadesinde; Atatürk ve devlet büyüklerinin posterinin olmadığı yerde böyle bir heykelin yer almasının canını sıktığını, kimsenin yönlendirmesi ile heykeli kırmadığını söylediği öğrenildi.
İzmir’de en yoğun kullanılan metro istasyonlarından İzmirspor durağına yerleştirilen yarı çıplak ahşap müzisyen heykel, tartışmalara neden olmuş ve sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.