Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HDP Eş Başkanı Yüksekdağ Kocaeli’den ifade verecek

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ’ın, "Terör örgütü propagandası yapmak ve silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla yargılandığı davada ifadesinin tutuklu Kocaeli Kandıra F Tipi Cezaevi’nden alınmasına karar verildi.Şanlıurfa...

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ’ın, "Terör örgütü propagandası yapmak ve silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla yargılandığı davada ifadesinin tutuklu Kocaeli Kandıra F Tipi Cezaevi’nden alınmasına karar verildi.
Şanlıurfa 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde, "Terör örgütü propagandası yapmak ve silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla yargılanan HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ’ın ifadesinin tutuklu bulunduğu Kocaeli Kandıra F Tipi Cezaevi’nden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla alınmasına karar verildi. Bilindiği üzere Milletvekili Yüksekdağ hakkında "Sırtımızı YPG’ye, YPJ’ye ve PYD’ye yaslıyoruz" açıklamaları nedeniyle "Terör örgütü propagandası yapmak ve silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası talebiyle hazırlanan iddianame kabul edilmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.